Over ons

Hi! Wij zijn La Viv!

Wij staan voor je klaar en helpen je om de juiste lingerie voor jou te vinden; de basis van je outfit én uitstraling. Persoonlijke aandacht en vertrouwen staan bij ons hechte team bovenaan. We nemen uitgebreid de tijd voor jou. Vanuit passie en ruim 13 jaar ervaring zorgen we ervoor dat je slaagt. We denken met je mee en geven deskundig maat- en stijladvies. Iedere vrouw of man is tenslotte anders. Je bent bij ons in goede handen!

La Viv is een gecertificeerd Lingerie Styling Specialist. We beschikken over een breed maataanbod: van cup AA tot en met I en van omvang 70 tot en met 110. De merken die we aanbieden zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit en zorgen samen voor een gevarieerde collectie, ieder seizoen weer. Verleidelijk of sportief? Elegant of trendy? Je vindt het bij La Viv!

Wie is Vivian?

Op 1 april 2018 werd mijn meisjesdroom werkelijkheid: een eigen lingeriezaak. Na omzwervingen door het hele land voor school (Utrecht) en werk (Amsterdam) kwam ik uiteindelijk weer terug in

Panningen waar ook mijn roots liggen. En hoe! Na een succesvol eerste jaar is de winkel op 1 april 2019 omgedoopt tot La Viv; mijn persoonlijke touch.

Mijn doel? Ervoor zorgen dat iedere vrouw én man zich mooi en zelfverzekerd voelt. Veel vrouwen ervaren een (hoge) drempel als het aankomt op het kopen van lingerie. Ze moeten zich letterlijk blootgeven. Als ik dan zie wat de juiste lingerie doet bij een vrouw, hoe ze opbloeit, geeft dat immens veel voldoening. Wat je onder je kleding draagt is zichtbaar aan de buitenkant. Een goede basis laat je namelijk stralen!