Over ons

Hi! Wij zijn La Viv!

Wij staan voor je klaar en helpen je om de juiste lingerie voor jou te vinden; de basis van je outfit én uitstraling. Persoonlijke aandacht en vertrouwen staan bij ons hechte team bovenaan. We nemen uitgebreid de tijd voor jou. Vanuit passie en ruim 13 jaar ervaring zorgen we ervoor dat je slaagt. We denken met je mee en geven deskundig maat- en stijladvies. Iedere vrouw of man is tenslotte anders. Je bent bij ons in goede handen!

La Viv is een gecertificeerd Lingerie Styling Specialist. We beschikken over een breed maataanbod: van cup A tot I en van omvang 65 tot 110. De merken die we aanbieden zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit en zorgen samen voor een gevarieerde collectie, ieder seizoen weer. Verleidelijk of sportief? Elegant of trendy? Je vindt het bij La Viv!

Vivian’s doel?

Ervoor zorgen dat iedere vrouw zich mooi en zelfverzekerd voelt. Veel vrouwen ervaren een (hoge) drempel als het aankomt op het kopen van lingerie. Ze moeten zich letterlijk blootgeven. Als ik dan zie wat de juiste lingerie doet bij een vrouw, hoe ze opbloeit, geeft dat immens veel voldoening. Wat je onder je kleding draagt is zichtbaar aan de buitenkant. Een goede basis laat je namelijk stralen!